Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سیدناصر میرمحمدیان، مدیرعامل بنیاد هدایت در گفت‎‌‌و‌گو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس از تولید نخستین مستند مسابقه محله‌محور به همت این بنیاد با همکاری صداوسیما خبرداد و اظهار داشت: بنیاد هدایت در راستای مأموریت اصیل و اساسی خود با عنوان «تعالی شبکه امامت» مجموعه آموزش‌هایی با رویکرد توانمندسازی امامان محله و مساجد در حل‌مسئله محله را برنامه‌ریزی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۳ هزار محله پای‌کار حل مسائل مردم آمدند

وی خاطرنشان کرد: بر اثر این آموزش‌ها، امامان با همراهی مردم و راهبری حلقه‌های میانی، برای حل‌مسئله قیام کردند. در طول این مدت طیف وسیعی از مشکلات مردم در روستاها، مناطق محروم و حاشیه شهرها حل شد. به عنوان نمونه در مهرواره محله همدل بیش از ۴۳ هزار محله پای‌کار حل مسائل مردم آمدند و همچنین در مهرواره اوج بیش از ۱۰۰ هزار مسئله به ثبت رسید.

مدیرعامل بنیاد هدایت با اشاره به اهداف برگزاری این مستندمسابقه گفت: پس از این سلسله اقدامات خوبی که در میدان انجام شده است. اکنون این ضرورت احساس می‌شود که با هدف الگودهی، جریان‌سازی و گفتمان‌سازی روند حل مسئله‌های محله با رویکرد مسجدمحور، عموم مردم در محله‌های مختلف را فراخوان کنیم تا در قالب یک مستند مسابقه به حل مشکلات محله بپردازند.

نمایش تصویر روشنی از ظرفیت‌های مردمی برای حل مسئله در قاب رسانه ملی

میرمحمدیان افزود: در قالب این مستندمسابقه، مردم با همراهی حلقه‌های نخبگانی و محوریت مسجد و همچنین با رویکرد محله‌محوری و امام‌محوری تلاش می‌کنند تا تصویر روشنی از ظرفیت‌های مردمی برای حل مسئله به نمایش بگذارند.

مدیرعامل بنیاد هدایت در توضیح علت انتخاب قالب مستندمسابقه گفت: کارهای بسیار زیبایی در محله‌ها به همت عموم مردم در حال شکل‌گیری است، اما آن‌گونه که باید گزارش این خدمات جهادی و ایثارگرانه به گوش مردم نمی‌رسد. مستندمسابقه تلویزیونی می‌‎تواند هنرمندانه این ظرفیت را به تصویر بکشد.

کدام مساجد و محلات در این مسابقه شرکت می‌کنند؟

میرمحمدیان به تألیف نظام مسائل محله از سوی واحد پژوهش بنیاد هدایت مبتنی بر اسناد بالادستی، سند چشم انداز و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در این مستندمسابقه، عموم افرادی که شرکت می‌کنند براساس آن نظام مسائل به سمت کشف مسئله‌های محله می‌روند. اولویت ما این است که در یک فضای نظام‌مند، مهندسی شده و با طراحی منطبق با زیست‌بوم فرهنگی و بومی هر محله اولویت‌بندی و اقدام برای حل مسائل صورت بگیرد.

وی به شاخصه‌های انتخاب محله، مسجد و امام محله‌های داوطلب برای حضور در این مستنندمسابقه، پرداخت و بیان داشت: حضور مسجد در بافت محله، دارای سابقه تاریخی بودن، مناطق حاشیه نشین، سابقه دوام حضور امام در محله، جوان بودن، توان مدیریت محله، ارتباط با حلقه‌های میانی داخل محله و خارج از آن، از جمله مواردی است که اولویت‌های‎ ما در انتخاب را مشخص می‎‌کند.

شرکت‌کنندگان در این مسابقه چه خواهند کرد؟

مدیرعامل بنیاد هدایت، سیر محتوایی و آیتم‌های مختلف این مستندمسابقه را تشریح کرد و گفت: مسئله‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، ریشه یابی مشکلات، انتخاب ریشه اصلی و اولویت‌بندی موضوعی مهم‌ترین مسئله محله، یافتن راه حل، تقسیم وظایف و شروع به حل مسئله، فرآیندی است که طراحی شده تا شرکت کنندگان در این مستندمسابقه آن را طی کنند و در نهایت به نتیجه مطلوب برسند.

میرمحمدیان از گروه اجتماعی شبکه یک سیما تقدیر و تشکر کرد که با حمایت و همراهی خود، زمینه را برای تولید این مستند مسابقه فراهم کردند. وی در پایان خاطرنشان کرد: مستند مسابقه «محله ما» به کارگردانی سید حمید امامی و تهیه‌کنندگی محسن رفیعی و همچنین به سفارش بنیاد هدایت و با نظارت و پیگیری مرکز رسانه و گفتمان سازی این بنیاد در مراحل اولیه تولید قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بنیاد هدایت شبکه اول سیما امام محله رسانه ملی مسجد مدیرعامل بنیاد هدایت مستند مسابقه حل مسئله برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۴۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رحمتی در مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پیشرفت‌های چشمگیر در کشور را مدیون دانشگاه‌ها و دانشگاهیان دانست و با بیان اینکه این پیشرفت‌ها باید توسط خود دانشگاهیان روایت شود گفت: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

وی با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند گفت: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق ماموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • ۲۵۰۰ یادواره محله و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود
  • ۲۵۰۰ یادواره محله محور و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد در نخستین دوره اعطای جایزه شیخ مفید
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!
  • پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!